Decemberjakten

Patrik Sandgren, Lund - 2020-12-01

är aktiverad! Ut och slit och bättra på vårt redan fantastiska årsresultat.

Wilhelm Lennman, Lund - 2020-12-03

Härligt Patrik! Nu jäklar kör vi!! 

Känns som det kan bli ett bra år. Kul att vi lyckats bli en del som redan börjat lägga upp listor, det bådar gott!! Men allt plus ngn fin bonus måste in om vi ska upp o nosa på rekordnivåer. Men i år finns ju goda förutsättnignar för ett riktigt bra resultat. Såg också att det fortfarande upptäcks kungsfågelsångare i landet. Det hade väl varit en perfekt decemberjakts-ädel ;)....

Wilhelm Lennman, Lund - 2020-12-09

Kul decemberfynd: 

Var i flyinge idag för att försöka jobba in den där "roliga" cachen... Lyckades inte hitta ngn men däremot låg där en silltrut, modell graellsii/intermedius. Riktigt kul och av vad jag har förstått så är den ganska tung på decemberlistan i LuX :)!  Det blev decemberart nr 123 totalt. Väldigt bra start!! 

Patrik Sandgren, Lund - 2020-12-29

Lund leder decemberjakten, enl. statistik från microbirdings huvudhemsida. 1 pinne före Simris. 130 mot 129...

Wilhelm Lennman, Lund - 2020-12-29

Ja riktigt bra jobbat hörni! Noterade också att det tidigare rekordet verkar vara på 131 från SiX-17. Det hade ju varit ngt att slå!! Och det är långt ifrån omöjligt!! Lite slit behövs men om vi blir fler så kan de vara mer än möjligt!

Wilhelm Lennman, Lund - 2020-12-29

De arter som saknas och som är möjliga är följande: alfågel (såklart), storlom, svärta, svarthake, trädlärka, skärpiplärka, gravand samt de svårjobbade korsnäbbarna! Någon får gärna leta efter den där bruna Gladan nere vid rockarpskorset :)! 

Wilhelm Lennman, Lund - 2020-12-29

Hade ju varit passande att även slå det rekordet som avslutning på detta makalösa rekordår i LuX

Bara två dagar kvar av mitt big year, pjuuu säger jag:p! Men enda in i kaklet är de som gäller nu!

Stort lycka till alla tappra LuXare och GOTT NYTT ÅR :)!  

Mikael Calner, Torna Hällestad - 2020-12-30

Bra jobbat av LuX! Har inte haft så mycket tid i mellandagarna tyvärr och nu är det inte många ljusa timmar kvar. Ett litet tips kan vara att jag hade en gravand sista veckan i november i Vombsjön. Men jag vet att du Wilhelm har scannat varje tum av sjön flera gånger i december. Jag har själv sökt av Kranke några gånger efter den. Kan ju teoretiskt hålla till vid Klingavälsåns delta. 

Patrik Sandgren, Lund - 2021-01-01

Inlägget här har flyttats.