Ny LuX-admin för hemsidan - Wilhelm

Patrik Sandgren, Lund - 2021-01-05

Hej alla goa LuX:are!

 

Jag har varit lokal admin för LuX i 14 år och känner att jag behöver lämna över. Jag har frågat Wilhelm Lennman om han vill ta ansvaret, och han har tackat ja! Superbra! Wilhelm blir således forsättningsvis huvudansvarig för våra hemsidetexter, knep & knåp, tävlingar etc - och ert nya LuX-adminansikte. Jag finns kvar men kommer huvudsakligen att pyssla med checklistan. Det har varit hur kul som helst, men alla eror når sitt slut.

 

Skådarkramar!

/Patrik

 

Mikael Calner, Torna Hällestad - 2021-01-05

14 år är inte illa!! Är mycket tacksam gentemot de eldsjälar som ger av sin tid för att driva detta framåt! Tack till dig Patrik! Wilhelm låter ju perfekt, kul att du tar det! / Mikael 

Wilhelm Lennman, Lund - 2021-01-07

Jag tackar å det ödmjukaste för förtroendet Patrik! Ett riktigt hedersuppdrag :)! 

Ska göra mitt bästa för att försöka driva peppen för microskådning i Lunds kommun frammåt. Det är en fantastiskt kommun att skåda i och raritetspotentialten är enorm. Det tycker jag att man sett ganska tydligt genom åren som gått sedan LuX drogs igång. Ska bli jäkligt spännande att se vad 2021 har att erbjuda. Hoppas på ännu större aktivitet i år, både i fält och här på microbirding. 

TAGGA LUX21!!

Wilhelm Lennman, Lund - 2021-01-07

Ska lägga till också att jag verkligen hoppas att vi kan hjälpas åt att tagga igång lokala Lunda-skådare att bli mer aktiva här på LuX. Det är verkligen fantastiskt roligt att kunna följa allas kommunlistor och microbirding.se är riktigt grym plattform för statistik och lokal sammanhållning. Så hjälp gärna till att tagga folk på LuX-2021.

Sen hoppas jag också att alla "gamla rävar" ska komma tillbaka till LuX och börja uppdatera sina listor igen. Både på årslistan men också på totalen. Den haltar rätt mkt nu vilket är rätt trist faktiskt med tanke på hur tätt det ändå är på top 15 och dels med tanke på vilken anrik microbirdingkommun detta ändå är. Är det ngn som glömt sitt inlogg är det bara att dra iväg ett meddelande på lineband eller på sms till 0706854701 så fixar jag det :)! 

Patrik Sandgren, Lund - 2021-01-15

:)

Pierre Unge, Malmö - 2021-01-15

Ett inlägg gick ju bra.